Over ons


Vliegticketspecialist.nl = Simpel maar goedkoop!.

Vliegticketspecialist.nl is een simpele maar zeer gebruiksvriendelijke website, ideaal voor het zoeken & boeken van goedkope vliegtickets.
Ook voor voordelige autohuur & hotels kunt u terecht bij vliegticketspecialist.nl!

Vliegticketspecialist.nl is onderdeel van een van de grootste reisorganisaties van Nederland. En dus kunt vertrouwd boeken onder garantie van SGR, PATA, IATA en ASTA. Indien u vragen heeft staat een van onze 50 reisspecialisten u graag te woord.
Vliegticketspecialist.nl biedt klanten snel en gemakkelijk de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken door middel van een prijsvergelijking onder alle luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. De tarieven die wij kunnen aanbieden liggen vaak onder de markttarieven. Dit komt omdat wij een onafhankelijk agentschap zijn dat door jarenlange ervaring een zeer scherp inkoopbeleid heeft.

Vliegticketspecialist.nl is een initiatief van World Ticket Center.

Al 25 jaar is World Ticket Center actief op de Nederlandse markt, in de laatste 25 jaar is World Ticket Center uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland. Door haar inkoopkracht garanderen wij u de voordeligst mogelijke tarieven uit de markt te bieden.
De 50 medewerkers van World Ticket Center zijn allemaal gespecialiseerd per continent, door vele reizen en een vakkundige interne opleiding geven wij advies op maat! Door onze expertise geven wij u ook de beste prijzen.
Dus boek voordelig en betrouwbaar uw goedkope vliegtickets bij de specialist "all over the world".
Wilt u meer weten over World Ticket Center? Bezoek dan www.worldticketcenter.nl.www.vliegticketspecialist.nl ©